dijous, 16 d’agost de 2018

NO ET QUEDIS SENSE EL MALLOT'18, INSCRIU-TE ARA!!

-CAT-

Avui desvetllem el nostre petit gran secret, el mallot el Costa Brava Raid 2018 que regalarem als primers 50 participants inscrits.

Els equips que ja ho han fet s'han assegurat aquest fabulós mallot valorat en més de 35 Euros, i us recordem que cada any s'esgoten. No siguis tu un d'aquests equips que es queden sense maillot.

No et despistis!!

Formulari d'Inscripcions

ATENCIÓ: Perquè la inscripció sigui vàlida, el pagament ha d'haver-se efectuat. Els ingressos determinaran l'ordre de les inscripcions, no el de l'enviament del formulari.

-CAS-
NO TE QUEDES SIN EL MAILLOT'18, INSCRÍBETE AHORA!

Hoy desvelamos nuestro pequeño gran secreto, el maillot el Costa Brava Raid 2018 que regalaremos a los primeros 50 participantes inscritos.

Los equipos que ya lo han hecho se han asegurado este fabuloso maillot valorado en más de 35 Euros, y os recordamos que cada año se agotan. No seas tú uno de esos equipos que se quedan sin maillot.
Formulario de Inscripciones

ATENCIÓN: Para que la inscripción sea válida, el pago ha de haberse efectuado. Los ingresos en la cuenta determinarán el orden de las inscripciones, no el de el envío del formulario.

Cap comentari:

Publica un comentari