divendres, 22 de setembre de 2017

CLASSIFICACIONS CRONOESCALADA PARK HOTEL SAN JORGE****s-CAT-

Aquí teniu els temps que van necessitar els equips per completar una de les seccions més exigents i divertides del Costa Brava Raid.


Es tractava d'un trekking de poc més de 2 quilòmetres i uns 250 mts. de desnivell positiu amb ruta obligada, que havien de superar seguint el camí marcat en magenta al mapa.
L'equip Raidaventura.org ha estat el més ràpid completant el recorregut en gairebé 22 minuts i, per tant, guanyador de la nit d'hotel per a dues persones amb accés al circuit spa amb què ens ha obsequiat el nostre partner Park Hotel Sant Jordi , el paradís a la terra !!


Enhorabona a tots i totes !!

-CAS-

Clasificaciones Cronoescalada Park Hotel San Jorge ****s

Aquí tenéis los tiempos que necesitaron los equipos para completar una de las secciones más exigentes y divertidas del Costa Brava Raid.
Se trataba de un trekking de poco más de 2 kilómetros y unos 250 mts. de desnivel positivo con ruta obligada, que debían superar siguiendo el camino marcado en magenta en el mapa.
El equipo Raidaventura.org ha sido el más rápido completando el recorrido en casi 22 minutos y, por lo tanto, ganador de la noche de hotel para dos personas con acceso al circuito de spa con el que nos ha obsequiado nuestro partner Park Hotel San Jorge, el paraiso en la tierra!!

Enhorabuena a tod@s!!

Cap comentari:

Publica un comentari