dissabte, 20 d’agost de 2016

QUE NO SE T'ESCAPI. INSCRIU-TE JA !!


-CAT-
Ens fa especial il·lusió presentar-vos el disseny definitiu del mallot oficial del Costa Brava Raid que regalarem als primers 50 participants inscrits.
Hi ha bastants equips que ja s'han inscrit i s'han assegurat aquest fabulós mallot valorat en més de 35 Euros i quan falta gairebé un mes, ens queden menys de la meitat.

No et despistis, que volen !!

Formulari d'Inscripcions

ATENCIÓ: Perquè la inscripció sigui vàlida, el pagament ha d'haver-se efectuat. Els ingressos determinaran l'ordre de les inscripcions, no el de l'enviament del formulari.

-CAS-
Que no se te escape. Inscríbete ya!

Nos hace especial ilusión presentaros el diseño definitivo del maillot oficial del Costa Brava Raid que regalaremos a los primeros 50 participantes inscritos.
Hay bastantes equipos que ya se han inscrito y tienen asegurado este fabuloso maillot valorado en más de 35 Euros y cuando aún falta casi un mes, nos quedan menos de la mitad.

No te despistes, que vuelan!!

Formulario de Inscripciones

ATENCIÓN: Para que la inscripción sea válida, el pago ha de haberse efectuado. Los ingresos en la cuenta determinarán el orden de las inscripciones, no el de el envío del formulario.

Cap comentari:

Publica un comentari