dissabte, 27 d’agost de 2016

EVEREST COSTA BRAVA


-CAT-
Els participants del V RAID COSTA BRAVA ADVENTURE X-PERIENCE estan d'enhorabona, ja que EVEREST COSTA BRAVA ens cedirà les seves instal·lacions per fer una petita prova de cordes que, segurament, no deixarà indiferent a ningú.

EVEREST COSTA BRAVA, inaugurat aquest mateix estiu a Platja d'Aro, és un parc d'escalada com pocs, ple de reptes per als més intrèpids i de suaus etapes per als més cauts, però amb un objectiu comú: divertir-se i descarregar adrenalina.


Les seves 90 etapes repartides en 4 nivells diferents posaran a prova els teus límits segons sigui el teu nivell, travessant cordes, bigues, pneumàtics, barques, etc. , A una alçada màxima de 15 metres.


Si ets un boig de l'escalada, aquest és el teu parc !!

Gràcies per cedir-nos les vostres instal·lacions !!

http://www.everest-costabrava.es/
https://www.facebook.com/everestcostabrava/

-CAS-
Los participantes del V RAID COSTA BRAVA ADVENTURE X-PERIENCE están de enhorabuena, ya que EVEREST COSTA BRAVA nos cederá sus instalaciones para hacer una pequeña prueba de cuerdas que, seguramente, no dejará indiferente a nadie.


EVEREST COSTA BRAVA, inagurado este mismo verano en Platja d'Aro, es un parque de escalada como pocos, lleno de retos para los más intrépidos y de suaves etapas para los más cautos, pero con un objetivo común: divertirse y descargar adrenalina.


Sus 90 etapas repartidas en 4 niveles diferentes pondrán a prueba tus límites según sea tu nivel, atravesando cuerdas, vigas, neumáticos, barcas, etc. , a una altura máxima de 15 metros.


Si eres un loco de la escalada, este es tu parque!!

Gracias por cedernos vuestras instalaciones!!

http://www.everest-costabrava.es/
https://www.facebook.com/everestcostabrava/

Cap comentari:

Publica un comentari